tirsdag 29. mars 2011

Tidsmaskinens roadtrip mix

Når man er på reise, er det alltid lurt å ha med seg litt musikk, det har mennesker visst i tusener av år. Musikk gjør at tiden går fortere, rett og slett. Fem timers ventetid på en flyplass seiler forbi om man har en god playlist på øret, og en 10 timers biltur med sutrete unger i baksetet kjennes noen timer kortere om man har cd-spiller i bilen. Altså har musikk en magisk effekt på tid, og her i Tidsmaskinen er det jo nettopp tiden vi må hanskes med når vi legger ut på reise. Jeg har derfor for lengst installert et eget, spesialtilpasset musikkanlegg i Tidsmaskinen, og bruker det for det det er verdt.

Nå hadde det jo vært gøy om dere som er med på tidsreisene også kunne høre den samme musikken, derfor lanserer jeg i dag Tidsmaskinens roadtrip mix. Foreløpig inneholder den kun et lite knippe sanger, men den oppdateres jevnlig med nye godbiter, så her er det bare å følge med. Spillelisten er tilgjengelig på Spotify, og i infoboksen på høyre side her kan dere følge med på hvilke nye låter som legges til i spillelisten. 

Slik gjør du:
1. Hvis du ikke har Spotify fra før, gå til www.spotify.com. Trykk på fanen "get spotify", og velg et abonnement. Du kan velge å betale for premium eller unlimited, eller velge gratisversjonen open. Selv surfer jeg gratisbølgen, det innebærer litt reklame, men jeg synes det bare gir en koselig radio-følelse. 

2. Følg instruksjonene til du har lastet ned Spotify til din datamaskin

3. Åpne Spotify på datamaskinen, og logg inn

4. Gå tilbake til dette innlegget her på bloggen, og trykk på Tidsmaskinens roadtrip mix. Tidsmaskinens roadtrip mix vil da åpne seg i Spotify

5. Trykk "Subscribe", og mixen legges til i dine spillelister

Hold deg i stolkarmen, lek du er med!
Og hvis du har en sang du gjerne vil ha med i spillelisten, gi meg en lyd i boksen til høyre, da vel!

2 kommentarer:

✎ Takk for at du skriver i Tidsmaskinens gjestebok!❀

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...