lørdag 26. mars 2011

Lørdagsgjesten: Christian


Tidsmaskinen har tatt oss med tilbake til en kald februardag i 1987. Vi har havnet i Elverum, og befinner oss nå på kjøkkenet hjemme hos lille Christian. Kjøkkenet har fin åttitalls-schwung over seg, og ved kjøkkenbordet sitter Christian 1 år pent plassert i en lyseblå barnestol i tre.

Vi har kommet på besøk midt i en av Christians aller første frisørtimer, her skal sveisen friseres. Mamma'n til Christian er frisør for dagen, og har tidsriktig, fluffy pannelugg og moderne, vid genser. Lille Christian selv har en lyseblå sparkebukse og en saks (!) i munnen. Den skal tidlig krøkes som god tøffing skal bli!

Barnestolen Christian sitter i er av typen "Sofus", og kan vippes og foldes ut slik at den blir til en stol med et lavt bord foran. På denne tiden, i 1987, har denne typen stol allerede rukket å bli retro og stilig. Christians mamma har sans for det som er hipt og kult. På kjøkkenbordet står Christians røde leketelefon, i tilfelle den travle herremannen skulle trenge å ta en viktig businesstelefon midt i hårklippen. Telefonen er tidsriktig, råtøff og har en hvit liten knapp som gjør at telefonen plinger høyt når man trykker på den.

4 kommentarer:

  1. Sånt kjøkken hadde vi også. Hvitt, men stor brune knotter.

    Klem Birthe

    Ps: ligger en Award til deg inne hos meg:)

    SvarSlett
  2. godt å se at mamma tok godt vare på meg...

    SvarSlett

✎ Takk for at du skriver i Tidsmaskinens gjestebok!❀

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...