lørdag 16. april 2011

Lørdagsgjesten: Marit og veslesøster


Displayet viser årstallet 1981 i det Tidsmaskinen lander inne i et fotostudio et sted i Norge. En blid og munter fotograf styrer og steller med å sette opp fotoutstyret mens to små frøkener gjør seg klare til fotografering. Fotografen legger frem en hvit skinnfell og plasserer to fine gyngehester i tre oppå skinnfellen. Nå er alt klart til en svært så tidsriktig fotoshoot!

Det er Marit ca 3år som skal foreviges i dag, sammen med sin viltre lillesøster på ca 2år. Det er første gang de er hos fotografen, og de har matchende klær og pensko for anledningen. Sammen har de alt som skal til for å se smashing ut på bildet.

Men mens Marit hører på fotografen og setter seg lydig på den brune gyngehesten, klar som et egg, prøver lillesøster iherdig å stikke av fra hele greia. Det er her de to søstrenes forskjellige personlighet kommer til syne: Marit er rolig og sjenert, mens lillesøster er en anelse mer utadvendt.

Til slutt får fotografen satt lillesøster på den røde gyngehesten, og knips! så er jentene foreviget med personlighet og det hele. Resultatet kan dere se på bildet øverst. Fantastisk!


1 kommentar:

✎ Takk for at du skriver i Tidsmaskinens gjestebok!❀

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...