onsdag 11. mai 2011

Ukens Outfit: Vi deler en Fanta i 1987

Vi lander en tidlig vårdag, på en parkeringsplass utenfor et rekkehus. Det er bar asfalt og sølepytter på grusen, men den kjølige lufta og de smeltende flekkene med snø langs husveggen forteller oss at vinteren ikke helt har sluppet taket enda. 


Vi tipper at dette er en dag seint i mars, og når vi får øye på disse to smårollingene skjønner vi at det må være åttitallet vi har kommet til. Mie ca 2,5 år og fetter Christian nærmere 1,5 år står midt i en søledam og deler en Fanta. Basert på alderen til de to småttisene tipper vi at vi har landet i 1987.


Begge er moteriktig kledd, Christian i matchende hjemmestrikka genser og lue (med dusk!) og knall rød gummibukse over. Skotøyet han har på beina drukner nesten i den store gummibuksa, men vi tipper at han har på seg hvite støvler. Meget maskulint!


Mie stiller i rosa hjemmestrikket ullbukse og grå boblejakke med blå hette og ermer, og på beina har hun toppmoderne skistøvler (!) med gummifot og en "hals" av bobletøy. Hun har håret satt opp i hestehale, og har en lyseblå og en rosa spenne på hver side av hodet. Mie har ellers stålkontroll på en boks med Fanta leskedrikk, i fresht design og med lyseblått sugerør, som lille Christian er råheldig og får smake av.


Jeg var ganske snill som liten, tenker dere nok. Men sjansen er dessverre ganske stor for at vi egentlig hadde fått fantaboksen på deling... som dere ser av dette bildet har jeg nok fått beskjed om å la den vesle fetteren min få smake. "Okei, han kan få smake, men jeg vil i alle fall holde boksen mens han drikker"... :)

2 kommentarer:

✎ Takk for at du skriver i Tidsmaskinens gjestebok!❀

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...