mandag 4. juli 2011

Adidas kneppebukse

Vi har landet på siste halvdel av 90tallet, jeg er fjortis og går på ungdomsskolen. Det eneste som spiller noen rolle for tiden, er å være kul. Eller i alle fall å se kul ut. For som jeg har nevnt her tidligere, er det der med å være kul noe man er født med. Det vet jo alle, hallo liksom.

For ikke lenge siden kom en lokal frisør til skolen på jakt etter hårmodeller, og siden hele videregående var på klassetur den dagen, fikk han ta til takke med noen smårips fra ungdomsskolen. Jeg ble ett av nevnte smårips. Før jeg visste ordet av det, hadde jeg fått Spice Girls- sveis. Kort bak, langt foran, rødt bak, blondt foran. Ekstremt stilig, og gratis. Snakk om flaks!

Men av en eller annen grunn føler jeg meg ikke så kul som jeg hadde ønsket, tross den nye svissan. Jeg konkluderer med at det jeg virkelig mangler er en Adidas kneppebukse.

Det er flere i klassen som har den, og jeg er helt grønn av misunnelse. Denne åpenbaringen av en bukse har knapper langs begge beina, fra hoftene og ned til føttene. Ikke bare er den supertrendy, den er behagelig å ha på seg også. Det vet jeg, for jeg har nemlig prøvd et eksemplar på sportsbutikken i byen. Mamma bare ristet på hodet da jeg kom ut av prøverommet, liksom "herregud, for en kjedelig bukse". Hun skjønner tydeligvis ikke opplegget. Så enn så lenge har jeg ingen Adidas kneppebukse, for å si det sånn. 

10 kommentarer:

 1. nei, aldri! men jeg skjønner jo nå at mamma gjorde meg verdens største tjeneste der i prøverommet, for herregud... :)

  SvarSlett
 2. Hehe, Husker den også var til guttas store fornøyelse da den var en enkel sak å rive opp, så plutselig sto man der i bare undisen!

  SvarSlett
 3. Å fytti katta!
  Min mor gjorde meg ikke den tjenesten. Jeg hadde en oransje. Uhhhæh.

  SvarSlett
 4. Hehe, der blev jeg helt forvirret. "Kneppe" har vist en helt anden betydning på dansk!

  SvarSlett
 5. Haha, ja! Det er sjovt! :)

  SvarSlett
 6. Hei Mie.
  Jeg blir veldig glad av bloggen din
  og de der bukser de hadde jeg! Akkurat som på bilde- blå og hvit med orange i logoboksen.
  Beste buksene, kunne brukt dem hver dag :)
  dog savner jeg dem ikke..
  Takk for at du vil følge meg og min lille bolle.
  Hun er bare for lekker og fortjener masser av internettplass :)fnis.
  Ha en fin fin uke, hilsen Charlotte

  SvarSlett
 7. :) Kjenner igjen en del ja.En dag i 7.klasse forteller mamma at jeg har vunnet penger, hele 700 kr.Ja tippet i hennes navn;) Endelig kunne jeg kjøpe meg BikBok svart joggedress.Men de hadde ikke igjen svart så jeg endte opp med rosa!! og alle jentene ville låne den:)

  SvarSlett
 8. Hahahahaaaa! Eg fikk ALDRI sånn bukse, men han som eg no er gift med hadde ei sånn når vi møttes for snart 10 år sidan. Da var knappane halvødelagte, og den var tanken for luftig. Er det mogleg!!!:D

  SvarSlett

✎ Takk for at du skriver i Tidsmaskinens gjestebok!❀

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...